Frankrijk 2012

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

De camping

Camping Carpe Diem
De camping is in Romeinse stijl gebouwd en ligt even buiten Vaison la Romaine. De ligging aan de weg naar Vaison la Romaine is geen hinderlijke plek en het stadje is op loopafstand te bereiken. Het uitzicht op het oude kasteel is vooral s'avonds een mooie belevenis.

Carpe Diem scoort goed, als je je kan vinden in de mentaliteit van de fransen.
De mensen bij de receptie zijn vriendelijk, echter bij het restaurant is het jammer dat de professionaliteit mist.
Als je geen bezwaar hebt om lang te wachten op je eten dan is het restaurant wel een optie.
Toch mist de structuur en organisatie die we gewend zijn in nederland.
Wilt u uitwijken en kiest u voor gezelligheid, romantiek en kwaliteit dan is de pizzeria in Vaison la Romaine richting het oude gedeelte en het kasteel een aanrader.

Verder is er van alles te doen en probeert men iedereen van dienst te zijn.
De toiletgebouwen worden regelmatig verschoond, maar krijgen kunnen niet aldoor de hoeveelheid gasten aan. Het nieuwe toiletgebouw, wat bij de mobile home's staat is een uitwijk optie voor wie toch redelijk wil douchen en toileteren.

Het winkeltje is klein, heeft niet veel assortiment en is vrij prijzig. Ook hier geldt, dat een uitwijk mogelijkheid Vaison la Romaine is.
Hier bevinden zich een Lidl, Aldi en een Intermarché.
Wie het brood van de winkeltje niet lekker vind, kan richting Vaison la Romaine rijden een aan de eerste rottonde zit een bakker, die heerlijk vers brood bakt.

Het zwembad scoort goed, en er is genoeg personeel die de veiligheid kunnen garanderen.

Ook is er genoeg speelgelegenheid voor de kinderen, zoals een springkussen, speeltuin en een voetbal/basketbal plek. Ook voor de hele kleintjes is er een speelkasteel.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu